Saus, Carrer de Les Eres · Casa 9 C. de Les Eres

Detalls de la Propietat

Type Status Location Sub Location Price 690.000 € Area (m2)200Bedrooms3Bathrooms2Salons1Vestidor1Cuina-Office1Jardí - Pati804PorxoSiPiscinaSiGaratge2 places

Descripció de la Propietat

Nova urbanització al poble de Saus.

Casa de nova construcció,  parcel·la de 1.001 m2, amb jardí, piscina, i tots els serveis a mà: carnisseria, fruiteria, fleca, comestibles, perruqueria, taller mecànic etc.

Situació immillorable per a l’accés per carretera.

Mobiliari i decoració no inclosos en el preu.

*** POSSIBILITAT DE LLOGAR AMB OPCIÓ DE COMPRA OBLIGATÒRIA *** 2.500 € / mensuals · Prima de l’opció 75.000 € · Contracte de màxim 1 any de durada · Preu de venda 690.000 € Despeses de manteniment a càrrec de l’inquilí. Si s’exerceix l’opció de compra es descomptarà de l’preu l’import pagat en concepte de prima de l’opció. NO ES LLOGA PER MESOS NI PER TEMPORADES.

Saus és un municipi situat a la comarca de l’Alt Empordà, pràcticament a la línia divisòria amb les comarques veïnes del Baix Empordà i el Gironès.

El poble de Saus ha donat nom al municipi empordanès que inclou també les poblacions de Camallera i Llampaies.

La carretera de l’Escala a Orriols (on enllaça amb la N-II cap a França travessa el terme prop dels tres pobles que l’integren. Aquesta via ha estat eixamplada i renovada i s’ha convertit en l’accés principal, des de Barcelona i la frontera, a l’litoral de l’Escala, Empúries i Sant Pere Pescador.

Per la seva proximitat a una zona tan turística com la Costa Brava, Saus també rep la visita de nombrosos visitants que descobreixen en el seu entorn paisatgístic i natural l’autenticitat d’un petit poble de l’Empordà ideal per realitzar tot tipus d’activitats a l’aire lliure.

 

Troba aquesta propietat al mapa

Característiques de la Propietat

Iluminación LED
Barbacoa
Aire Acondicionat
Calefacción
Iluminación decorativa

Property Video

Plànols de Planta

Contactar amb l'Agent

Agent Comercial
(+34) 934 185 060