Saus, Carrer de Les Eres · Casa 9 · VENUDA · C. de Les Eres

Detalls de la Propietat

Type Status Location Sub Location Price Area (m2)200Bedrooms3Bathrooms2Salons1Vestidor1Cuina-Office1Jardí - Pati804PorxoSiPiscinaSiGaratge2 places

Descripció de la Propietat

· VENUDA ·

Nova urbanització al poble de Saus.

Casa de nova construcció,  parcel·la de 1.001 m2, amb jardí, piscina, i tots els serveis a mà: carnisseria, fruiteria, fleca, comestibles, perruqueria, taller mecànic etc.

Situació immillorable per a l’accés per carretera.

Mobiliari i decoració inclosos en el preu.  Valorats en 36.542,50 €

Saus és un municipi situat a la comarca de l’Alt Empordà, pràcticament a la línia divisòria amb les comarques veïnes del Baix Empordà i el Gironès.

El poble de Saus ha donat nom al municipi empordanès que inclou també les poblacions de Camallera i Llampaies.

La carretera de l’Escala a Orriols (on enllaça amb la N-II cap a França travessa el terme prop dels tres pobles que l’integren. Aquesta via ha estat eixamplada i renovada i s’ha convertit en l’accés principal, des de Barcelona i la frontera, a l’litoral de l’Escala, Empúries i Sant Pere Pescador.

Per la seva proximitat a una zona tan turística com la Costa Brava, Saus també rep la visita de nombrosos visitants que descobreixen en el seu entorn paisatgístic i natural l’autenticitat d’un petit poble de l’Empordà ideal per realitzar tot tipus d’activitats a l’aire lliure.

 

Troba aquesta propietat al mapa

Característiques de la Propietat

Iluminación LED
Barbacoa
Aire Acondicionat
Calefacción
Iluminación decorativa

Property Video

Plànols de Planta

Contactar amb l'Agent

Agent Comercial
(+34) 934 185 060