Pals, Mas Moscat · VENUDA ·

Detalls de la Propietat

Type Status Location Sub Location Price Area (m2)729Bedrooms6Bathrooms4Salons3Cuina-Office1

Descripció de la Propietat

· VENUDA ·

Impressionant Masia en venda a Pals, Baix Empordà, Girona. Aquesta masia, que data de l’ any 185, totalment rehabilitada a estrenar, està ubicada en una parcel.la de 26.000 m2 de superfície i té un total de 729 m2 construïts en planta baixa i planta primera.

L’accés al Mas Moscat es fa des de la mateixa carretera, a través d’una imponent tanca de ferro que dona pas a un camí amb xiprers a banda i banda, ben il·luminat, que et conduirà a l’entrada principal del mas, i també a la seva part posterior, on s’habilitarà un aparcament per a cotxes. La distribució d’aquest espectacular mas és la següent:

Accedint per la porta principal de la planta baixa, trobes una gran sala d’entrada on hi ha l’escala d’accés a la planta primera. Al fons d’aquesta sala hi ha una habitació d’ instal·lacions a la que també tens accés directe des de fora del mas, així com al garatge, amb espai per a dos vehicles. Aquesta sala fa alhora de distribuïdor de la planta, i dona pas per una banda a una gran suite amb volta catalana distribuïda amb una habitació, un saló i un bany; i per un altra, a una sala biblioteca amb xemeneia, obertes a la bodega les dues, i amb sostres de volta catalana. Seguidament, el saló principal del mas – a doble alçada i amb zona de saló-, amb xemeneia i menjador obert a la cuina-office. Darrera la cuina trobes un bany de cortesia i una zona de servei amb rebost i safareig, amb entrada independent des de l’exterior de la masia.

Des de la magnífica sala d’estar, que sorprèn pels seus altíssims sostres de bigues de fusta, per una preciosa encavallada central, i per les grans vidrieres que inunden de llum l’estança, accedeixes a l’espaiós porxo exterior, amb zona d’estar, menjador d’estiu, i gran zona de barbacoa. Davant del porxo, la piscina, amb zona solàrium de fusta d’ipe i des d’on gaudiràs de les espectaculars vistes de tota la zona exterior del mas i de L’ Empordà.

Pujant per l’escala interior, accedeixes a la planta primera, i arribes a una gran distribuïdor amb paviment original de tova manual, que fa alhora d’estudi, i que obre pas a la suite principal amb sostre inclinat de bigues de fusta -amb bany, vestidor, zona d’estar-; tot obert a través d’una gran vidriera a l’espai amb vistes sobre la sala d’estar, que et permet gaudir -a través d’un vidre a la part superior de la paret de pedra de la sala-, de magnífiques vistes a l’ Empordà. A l’altre banda de la planta primera, una sala-distribuïdor dona pas a una habitació doble, un bany i a una altra suite amb vestidor, bany i saló.

En l’habitatge s’ha previst l’eliminació de barreres arquitectòniques, creant un recorregut accessible. Cuina, bany, suite i sala son practicables.

Tot aquest mas està projectat seguint els criteris de sostenibilitat. Les cobertes i els terres aïllats tèrmicament, les finestres i balconeres noves amb trencament de pont tèrmic i doble vidre baix emissiu, instal·lació de plaques solars per a la contribució d’aigua calenta, i tota la il·luminació és de tecnologia Led.

A l’exterior d´aquest mas en venda a Pals, trobes un pou i una gran bassa de recollida d’aigües pluvials amb capacitat per a 450.000 litres; 6.000m2 de prat; 10.000 m2 de gespa amb sistema de reg per aspersió; i la plantació de 140 oliveres varietat maçanella i arbequina. A més a més, també disposa de 1.000 vinyes de la varietat cabernet sauvignon, 989 xiprers cupressus sempervirens, 8 xiprers Stricta de 5 metres, 19 pins pinyoners, 14 tuyes aurea nana, 14 baladres mix, 42 baladres, moreres, desmais, acàcies, i diferents arbres fruiters: pereres, pomeres, cirerers, pruneres, presseguers, albercoquers, figueres, nesprer, granats, atzeroler, nachis i 2 codonys, tot amb sistema de reg per degoteig.

TOUR VIRTUAL

Troba aquesta propietat al mapa

Característiques de la Propietat

Antigüedad > 100 años
Bodega
Volta Catalana
Lavadero y despensa
Iluminación LED
Vigas de madera
Barbacoa
Aislamientos térmicos
Paredes de piedra
Chimenea
Cerramientos de madera
Aire Acondicionat
Techos abuhardillados
Calefacción
Arcos restaurados
Decoración personalizada
Iluminación decorativa
Electrodomésticos integrados

Property Video

Contactar amb l'Agent

Agent Comercial
(+34) 934 185 060

Propietats Similars