Pals, Carrer Tras Samària 14 · VENUDA ·

Detalls de la Propietat

Status Location Sub Location Price Area (m2)206Bedrooms3Bathrooms3

Descripció de la Propietat

· VENUDA ·

Casa en venda al poble històric de Pals, que data de l’any 1900 i està situada al carrer Tras Samària número 14. Aquesta casa, en l’actualitat en fase de rehabilitació i reforma, ofereix la següent distribució:

Des del Carrer Tras Samària accedeixes a la planta baixa de l’ habitatge. Trobes una sala que fa alhora d’entrada i de distribuïdor, i que per una banda dona pas a dues habitacions dobles amb vestidor i un bany complet compartit; i per l’altra a una gran sala diàfana des d’on accedeixes interiorment al garatge, amb entrada rodada des del carrer Tras Samària.

Per l’escala interior accedeixes a la planta primera, on trobes una sala oberta amb la cuina-menjador junt amb una sala d’estar amb xemeneia i accés a la terrassa. Destaquen els sostres de bigues de fusta i rajola, la paret de pedra i el càlid paviment de fusta.

La sala d’estar d´aquesta casa en venda, molt lluminosa, s’obre a la terrassa mitjançant grans vidrieres. Donant continuïtat als espais, el paviment de fusta d’ ipe. La terrassa també té unes singulars bigues de fusta que donen ombra, i una piscina amb molt d’encant, doncs des de la façana principal, a través d’una de les seves finestres, es pot veure l’aigua del seu interior. Completa aquesta planta el dormitori principal tipus suite, amb bany complet, vestidor i accés directe a la terrassa.

Tot aquest habitatge està projectat seguint criteris de sostenibilitat: cobertes i els terres aïllats tèrmicament, finestres i balconeres noves amb trencament de pont tèrmic i doble vidre baix emissiu, una instal·lació de plaques solars per a la contribució d’aigua calenta, i finalment il·luminació de tecnologia Led.

Disposa d’un innovador sistema domòtic ABB – Niessen amb el qual controlar les llums, climatització , porta de garatge etc des d’un terminal mòbil , com pot ser una tablet, telèfon o ordinador .

La casa disposa d’un total de 206 m2, i 20 m2 de terrassa.

Característiques de la Propietat

Antigüedad > 100 años
Bodega
Volta Catalana
Lavadero y despensa
Iluminación LED
Vigas de madera
Barbacoa
Aislamientos térmicos
Paredes de piedra
Chimenea
Cerramientos de madera
Aire Acondicionat
Techos abuhardillados
Calefacción
Arcos restaurados
Decoración personalizada
Iluminación decorativa
Electrodomésticos integrados