Albons, Carrer Olivera 3B · VENUDA ·

Detalls de la Propietat

Type Status Location Sub Location Price Area (m2)164Bedrooms3Bathrooms3Salons1Vestidor1Cuina-Office1Porxo1

Descripció de la Propietat

· VENUDA ·

Casa en venda al poble d´Albons (Baix Empordà, Girona), construïda l’any 1887, situada al carrer Olivera 3B, i actualment en procés de rehabilitació. Té la següent distribució:

Accedeixes a l’habitatge per la planta baixa on trobes una sala que fa d’entrada i distribuïdor, des d’on entres a la suite principal -sota una volta catalana– amb bany i vestidor; i a dues habitacions dobles i un bany que completa el programa d’aquesta planta. Des de la zona d’entrada i mitjançant una escala interior, accedeixes a la planta primera.

Pujant per l’escala trobes la sala d’estar oberta a la terrassa amb una xemeneia de ferro suspesa, una zona de menjador, i a l’altra banda de l’escala -a un nivell superior-, la cuina. En aquesta planta destaquen, a més a més de les parets de pedra, els magnífics sostres amb bigues de fusta i rajola recuperades i una gran arcada que separa els dos espais de concepte obert, la sala d’estar–menjador, i la espaiosa cuina-office. Dos grans finestrals obren la sala d’estar a un porxo, que dóna al Carrer Olivera. Darrera de la cuina, un bany de cortesia i el safareig, completen el serveis de la planta.

L’habitatge està projectat seguint els criteris de sostenibilitat. Les cobertes i els terres han estar aïllats tèrmicament, les finestres i balconeres noves tenen trencament de pont tèrmic i doble vidre baix emissiu, hi ha una instal·lació de plaques solars per a la contribució d’aigua calenta, i finalment tota la il·luminació és de tecnologia Led

Aquesta casa en venda disposa de 164 m2 construïts, i a més a més en el Carrer Olivera al costat de la casa, tens accés a un garatge privat de 20 m2 per a un vehicle.

Troba aquesta propietat al mapa

Característiques de la Propietat

Antigüedad > 100 años
Bodega
Volta Catalana
Lavadero y despensa
Iluminación LED
Vigas de madera
Aislamientos térmicos
Paredes de piedra
Chimenea
Cerramientos de madera
Aire Acondicionat
Techos abuhardillados
Calefacción
Arcos restaurados
Decoración personalizada
Iluminación decorativa
Electrodomésticos integrados

Contactar amb l'Agent

Agent Comercial
(+34) 934 185 060