Pals, Carrer Samària 34 · VENUDA ·

Detalls de la Propietat

Type Status Location Sub Location Price VENDIDA Area (m2)470Bedrooms6Bathrooms6

Descripció de la Propietat

· VENUDA ·

Casa en venda al poble de Pals, Baix Empordà, Girona. Construïda l´any 1850, les característiques d´aquesta casa amb molt d´encant són les següents:

A la planta baixa, a peu del Carrer Samària 34, accedeixes a l’habitatge a través d’una sala d’entrada sota una volta catalana original que et porta a la zona de pas i a l’escala que comunica amb la planta superior. Un nucli format per l’habitació de servei i/o planxa i el bany de cortesia, et condueix, sota una volta ceràmica recuperada, a la magnífica cuina oberta que, seguint aquest concepte, dona pas al menjador i a la sala d’estar -a doble alçada-, i diferenciada en dos ambients per una llar de foc dissenyada especialment per aquest espai. Al fons del saló, una escala transparent de fusta comunica directament amb la suite principal de planta primera i dona sortida al porxo exterior.

A la planta primera, caracteritzada per els sostres inclinats de bigues de fusta originals, trobes una sala d’estar que fa a la vegada de distribuïdor de les habitacions. L’habitació principal tipus suite, compta amb un ampli vestidor dissenyat a mida, un bany complert amb banyera d’hidromassatge, mosaic hidràulic recuperat en el frontal dels dos rentamans, i un estudi privat comunicat amb la zona d’habitació a través d’una passera sobre el doble espai, i amb accés independent per l’escala del saló. La resta de la planta es distribueix en dos habitacions dobles, una amb balcó i vistes al jardí interior i l’altre amb balconera al carrer, un bany complet, i una sala-estudi de grans dimensions amb possibilitat de convertir-se en una habitació tipus suite amb bany incorporat (veure plànol)

La zona exterior es divideix en dues zones enjardinades a diferent nivells, una a peu pla de la cuina i el saló, i un altra de superior amb piscina desbordant amb cascada al jardí inferior. A tot el llarg trobes un gran porxo amb zona d’estar, menjador d’estiu, barbacoa, i un pou antic de pedra que proveeix d’aigua la instal·lació del reg automàtic del jardí i la piscina. Al fons del jardí trobes un pavelló independent, amb SPA obert mitjançant gran vidrieres al porxo i la piscina. Compta amb banyera rodona d’hidromassatge, sauna, zona de rentamans oberta i bany.

Completa el programa de l’habitatge un ampli garatge amb espai per a dos vehicles.

En aquesta casa en vende s’ha previst l’eliminació de barreres arquitectòniques, creant un recorregut accessible. Cuina, bany i sala son practicables, i hi tens la possibilitat de distribuir una nova habitació oberta al jardí en l’ extrem del garatge. (veure plànol)

L’habitatge s’ha rehabilitat seguint els criteris de sostenibilitat. Les cobertes i els terres estan aïllats tèrmicament, les finestres i balconeres son noves amb trencament de pont tèrmic i doble vidre baix emissiu, disposa de plaques solars per a la contribució d’aigua calenta tant per l’habitatge com per l’SPA, i tota la il·luminació és de tecnologia Led.

La casa, disposa d’un total de 470 m2 construïts, i 226 m2 de jardí i porxo.

Característiques de la Propietat

Antigüedad > 100 años
Bodega
Volta Catalana
Lavadero y despensa
Iluminación LED
Vigas de madera
Barbacoa
Aislamientos térmicos
Paredes de piedra
Chimenea
Cerramientos de madera
Aire Acondicionat
Doble vidrio con aislamiento térmico
Techos abuhardillados
Calefacción
Arcos restaurados
Decoración personalizada
Iluminación decorativa
Electrodomésticos integrados