Palau-sator

Cases-en-venda-Palau-Sator-Cases-Singulars

El centre de Palau-sator, poble típic del Baix Empordà, està situat a 6 quilòmetres del poble de Pals i a 10 de Torroella de Montgrí. La frontera francesa la tens a tan sols 66 quilòmetres; en només 40 minuts arribes a Girona, ia 10 minuts gaudiràs d’alguna de les millors platges de la Costa Brava.

Amb 294 habitants, aquesta localitat d’origen romà, està situada al centre de la plana empordanesa, i té com a fons la serra de les Gavarres -pobladas de belles i infinites pinedas-. Conserva un ambient medieval en els seus carrers, amb restes de muralles i una torre, anomenada “De Les Hores”, pas obligat si vols entrar al poble, i cridada així per tenir a la part superior de la façana un rellotge. També destaca el seu Castell, el Monestir de Sant Pau i l’església de Sant Feliu.

Al centre de Palau-sator disposes d’una botiga de queviures on trobaràs tot l’indispensable per al dia a dia, així com el seu pa artesanal, fet al mateix poble. Hi ha un bar i diferents restaurants, alguns d’ells amb servei de menjar per emportar.

A Palau-sator podràs gaudir d’un entorn totalment rural de gran naturalesa i bellesa, i d’un ventall molt ampli d’activitats de tot tipus: visitar el seu curiós Museu Rural, rutes BTT, passejades a cavall, quads i buggies, golf & pitch & putt, paintball, submarinisme, snorkeling, esquí aquàtic, sortides en globus, passejos en avioneta….