Pals, Carrer Samària 55 · VENUDA ·

Detalls de la Propietat

Status Location Sub Location Price Area (m2)385Bedrooms4Bathrooms3

Descripció de la Propietat

· VENUDA ·

Singular casa en venda a Pals poble, situada al carrer Samària 55, (Baix Empordà, Girona). Un cop rehabilitada i reformada, aquesta casa originalment construïda l´any 1900 disposa de:

Planta baixa on un pati enjardinat pren tot el protagonisme, organitzant al seu voltant, la zona de dia de la casa, un gran saló menjador amb càlid paviment de fusta, xemeneia de disseny propi, i la cuina-office oberta a l’exterior a través d’un porxo i emmarcada per una gran volta catalana recuperada. L’espai de cuina disposa d’entrada independent des del carrer a través d’un rebost vist. Unificats per un paviment de formigó continu, completen aquesta planta una habitació i un bany de convidats, a mes de zona de rentat i el garatge. Tots aquests espais son accessibles i s’han eliminat les barreres arquitectòniques.

Per l´escala interior accedeixes a la planta primera, on destaca el paviment hidràulic recuperat i els sostres inclinats amb bigues de fusta en la suite i les habitacions. Hi trobes la suite principal amb despatx, vestidor i bany equipat amb cabina de dutxa i banyera d’hidromassatge; dos dormitoris dobles, un bany complet, i una sala diàfana de grans dimensions amb la possibilitat de distribuir-la en una habitació més. Rodejant aquest planta i obrint-se al pati exterior, una galeria d’arcs dona caràcter a la façana i omple de llum les estances.

En l’exterior, sota unes arcades i un original porxo amb sostre de canyes, trobes un menjador d’estiu amb zona de barbacoa dissenyada a mida. Al jardí, amb gespa, la piscina disposa d’una relaxant sortida d’aigua en forma de cascada.
L’habitatge s’ha rehabilitat seguint els criteris de sostenibilitat. Les cobertes i els terres estan aïllats tèrmicament, les finestres i balconeres son noves amb trencament de pont tèrmic i doble vidre baix emissiu . Tota d’il•luminació es tecnologia LED.
Aquesta casa en venda, disposa d’un total de 385 m2 construïts, incloent els porxos de planta baixa de 23 m2, la terrassa porticada de la planta primera, de 45 m2, a més a més del pati jardí i el porxo amb un total de 67 m2.

Característiques de la Propietat

Antigüedad > 100 años
Bodega
Volta Catalana
Lavadero y despensa
Iluminación LED
Vigas de madera
Barbacoa
Aislamientos térmicos
Paredes de piedra
Chimenea
Cerramientos de madera
Aire Acondicionat
Techos abuhardillados
Calefacción
Arcos restaurados
Decoración personalizada
Iluminación decorativa
Electrodomésticos integrados