Albons, Carrer Olivera 3A · VENUDA ·

Detalls de la Propietat

Type Status Location Sub Location Price Area (m2)341Bedrooms3Bathrooms3Salons2Vestidor3Cuina-Office1Jardí - PatiSiPorxo2PiscinaSiGaratgeSi

Descripció de la Propietat

· VENUDA ·

Construïda l’ any 1873, aquesta casa en venda a Albons (Baix Empordà Girona), està situada al centre del poble, al carrer Olivera 3ª A, i es troba rehabilitada, equipada i moblada. Des del Carrer Olivera, i darrera d’un bonic mur de pedra que la rodeja, s’aixeca majestuosa la casa, a la que accedeixes travessant el jardí, obrint un modern portal de ferro corten. La seva distribució és la següent:

A la planta baixa sota un característic sostre de bigues de fusta, trobes una zona d’entrada que dona pas per una banda a la gran sala d’estar, on hi ha l’escala d’accés a la planta primera, i per l’altra a la cuina-menjador, oberta a un pati interior a través d’una grans vidres que omplen de llum l’espai. Es completa el programa d’aquesta planta amb un bany complet i un safareig. Des de la sala d’estar accedeixes al porxo i al jardí. Al fons d’aquest hi trobes un porxo destinat a aparcament per a dos vehicles.

Des de les escales obertes de la sala d’estar, accedeixes al distribuïdor de la planta primera, obert al pati central, que dona accés a dues habitacions dobles -que disposen de vestidor i zona de despatx amb paviments originals de tova catalana-, un bany complet, i la suite principal amb bany i vestidor, oberta a una terrassa amb paviment de fusta i magnífiques vistes al jardí.

Per la mateixa escala interior, accedeixes a l’ultima planta, unes fantàstiques golfes amb sostres inclinats amb bigues de fusta i paviment de tova ceràmica, que t’ofereixen una gran sala oberta de 46 m2, per a gaudir-la com més estimis, ja sigui com sala d’estar, sala de jocs, estudi…

En aquest l’habitatge en venda, s’ha previst l’eliminació de barreres arquitectòniques, creant un recorregut accessible. Cuina, bany i sala son practicables, i tens la possibilitat de distribuir una nova habitació oberta al pati .

L’habitatge està projectat seguint els criteris de sostenibilitat, amb cobertes i els terres aïllats tèrmicament, finestres i balconeres noves amb trencament de pont tèrmic i doble vidre baix emissiu, instal·lació de plaques solars per a la contribució d’aigua calenta, i tota la il·luminació de tecnologia Led.

La casa disposa de 341 m2 i 98 m2 de jardí.

Característiques de la Propietat

Antigüedad > 100 años
Volta Catalana
Lavadero y despensa
Iluminación LED
Vigas de madera
Barbacoa
Aislamientos térmicos
Paredes de piedra
Chimenea
Cerramientos de madera
Pavimento original
Aire Acondicionat
Doble vidrio con aislamiento térmico
Techos abuhardillados
Calefacción
Arcos restaurados
Decoración personalizada
Iluminación decorativa
Electrodomésticos integrados

Contactar amb l'Agent

Agent Comercial
(+34) 934 185 060