Santa Cristina d’Aro

DCIM100MEDIADJI_0249.JPG

El municipi de Santa Cristina d’Aro està situat al centre de la Costa Brava, comarca del Baix Empordà, ubicació que permet la bona comunicació amb la resta de les poblacions, com també amb Girona, Barcelona i la frontera francesa. Per l’autopista AP-7 (E-15), sortida 9.

La immillorable situació geogràfica de Santa Cristina d’Aro, envoltada per els Massissos de les Gavarres i de l’Ardenya, ofereixen als visitants una destinació perfecte per als amants de la natura i l’esport.

Al bell mig de la Costa Brava i a pocs quilòmetres dels punts més bulliciosos, permet gaudir de la més extrema tranquil·litat i relax.

Si t’agrada caminar o anar en bici , trobaràs rutes i racons que et faran embadalir, un entorn paisatgístic natural incomparable per fer sortides, practicar el golf, fer sorties a cavall,  i anar a platges poc concorregudes.

En un entorn natural tan privilegiat, Santa Cristina d’Aro es posiciona com un referent en la pràctica del golf, amb una trajectòria de més de mig segle en la pràctica i promoció d’aquest esport. En el mateix municipi podem trobar clubs de prestigi com el Club de Golf Costa Brava ( a 2,9 km – 7 min) , el Club de Golf d’Aro ( a 3,6 km – 5 min), el Pitch & Putt Mas,  el Pitch & Putt Mas Torrellas ( a 1,4 km – 3 min)  y  Mas Tapioles ( 4,6 km – 10 min).

També podràs dur a terme activitats de caire cultural, retrobar-te amb l’antiguitat, visitar esglésies – com sant Martí de Romanyà – i conjunts megalítics que hi ha repartits per tot el municipi, així com descobrir grans personatges il·lustres com Mercè Rodoreda i la seva ruta literària.

Santa Cristina d’ Aro ofereix serveis de tots tipus, tant comerç alimentari (supermercats, carnisseria, rostisseria, obrador etc);  d´altres varis com farmàcia, perruqueria, llibreria, floristeria, gestoria,  Immobiliària, mecànic; serveis sanitaris: centre d’ Atenció Primària, clínica dental, de Lleure: bar, pubs, restaurants, hotels, allotjaments turístics, càmpings; Centres esportius etc.

Santa Cristina d’Aro és, en definitiva, una població amb encant, on viure o passar el temps de lleure durant qualsevol època de l’any.