Bellcaire d’Empordà

Cases-en-venda-Bellcaire-Emporda-cases singulars

El poble de Bellcaire d’Empordà, comarca del Baix Empordà, es troba a tan sols 7 quilòmetres de les platges de la localitat de L’Escala, 9 quilòmetres d Empúries i a 50 quilòmetres de la frontera francesa.

El centre del poble disposes de botigues per a la compra de productes indispensables, com la carnisseria Santi, fleca, botiga de queviures, supermercat, quiosc de premsa, farmàcia, estanc, i també hi ha diversos bars i restaurants.

La localitat, amb 667 habitants, conserva el Palau-Castell medieval de finals del segle XIII declarat monument històric-nacional i l’església romànica de Sant Joan de Bellcaire. Al centre del poble trobes el Rec del Molí (Reg del Molí), que actualment s’aprofita per al reg, però que antigament servia per proporcionar energia hidràulica als molins de la zona.

Com a tradició, des de 1979 cada divendres i dissabte Sant, a la plaça del poble podràs gaudir de la tradicional representació de teatre medieval “Bandera de Catalunya” en què participa tot el poble, així com del Mercat Medieval que se celebra durant el dia.

Com tots els pobles de la comarca, Bellcaire d’Empordà ofereix tranquil·litat i un entorn privilegiat, a prop també de les millors platges de la Costa Brava, tot això per al gaudi de tota la família durant tot l’any.