Pals, De la Torre 4 · VENUDA ·

Detalls de la Propietat

Status Location Sub Location Price Area (m2)211Bedrooms3Bathrooms3

Descripció de la Propietat

· VENUDA ·

Preciosa casa en venda al centre del poble de Pals, Baix Empordà, Girona. Aquesta casa construïda a l´any 1889, està situada al ben mig del Pedró, casc històric i medieval d´aquest poble ple de tipisme, i a tan sols 10 minuts de la platja de Pals. Sota l’arc d’un dels carrers més singulars del nucli històric de Pals, es troba l’entrada d’aquest l’habitatge. La seva distribució és la següent:

A la planta baixa l’ espai d’entrada està format per una sala diàfana on una escala transparent diferencia els dos espais d’estar, i emmarca la visió del pati de nova creació que il·lumina totes les estances del fons de l’habitatge, i on destaquen, contra la paret de pedra, les làmpades artesanals de vidre bufat dissenyades per Glòria Duran especialment per aquest pati.

Accedeixes a la planta primera on l’escala propicia la distribució dels espais. A una banda la cuina emmarcada per el sostre inclinat de bigues de fusta i rajoles ceràmiques. A l’ altra banda el menjador, que s’obre a la terrassa exterior que gaudeix de magnifiques vistes de la plana de l’Empordà i del mar. El saló amb xemeneia, es situa sota una magnifica volta catalana adornada amb quatre arcs de punt de frare. En un nivell superior i separat de la sala per l’escala que dona accés a la suite, trobes un espai obert que fa de distribuïdor a un petit safareig i rebost, i el bany de cortesia amb possibilitat de convertir-lo en una habitació tancada per a us de servei o planxa.

En l’última planta, sota una coberta inclinada de bigues de fusta i rajola, es situa la suite amb una zona de dormitori, vestidor amb mobiliari fet a mida, i un bany on contrasta el blanc del sobre dels rentamans de Corian i la pedra natural de la paret, realçada per la il·luminació indirecte del mirall longitudinal. Els paviments de tota aquesta planta son els originals restaurats, de toba manual.

L’habitatge s’ha rehabilitat seguint els criteris de sostenibilitat. Les cobertes estan aïllades tèrmicament, les finestres i balconeres son noves amb trencament de pont tèrmic i doble vidre baix emissiu, i tota d’il·luminació es tecnologia LED.

Aquesta casa en venda a Pals, disposa d’un total de 211 m2 construïts i 40 m2 de terrassa.

Característiques de la Propietat

Antigüedad > 100 años
Bodega
Volta Catalana
Lavadero y despensa
Iluminación LED
Vigas de madera
Barbacoa
Aislamientos térmicos
Paredes de piedra
Chimenea
Cerramientos de madera
Aire Acondicionat
Techos abuhardillados
Calefacción
Arcos restaurados
Decoración personalizada
Iluminación decorativa
Electrodomésticos integrados