Pals

Cases-en-venda-Pals-poble-Cases-Singulars

El poble de Pals, Baix Empordà, ha sabut mantenir preservat de les especulacions urbanístiques d’aquests últims anys. Situat a tan sols 3 quilòmetres de la platja de Pals, a 68 de la frontera amb França, ia pocs quilòmetres de les localitats de Begur i Palafrugell -poblacions que al seu torn t’ofereixen les millors platges de la Costa Brava, compta amb poc més de 2.800 habitants i tres nuclis de població: El Poble Medieval de Pals, Els Massos de Pals i la Platja de Pals.

El Poble Medieval de Pals es troba situat en un cim, des d’on es contempla una vista magnífica de l’Empordà. És un dels municipis més interessants de la comarca per la varietat del seu paisatge i la riquesa del seu llegat patrimonial.

Quan arribes a la platja de Pals, podràs gaudir d’una de les platges més llargues i espectaculars de la Costa Brava. Formada per dunes de sorra fina i pins, té una longitud de més de 3,5 km i una magnífiques vistes de les Illes Medes.

A Pals trobaràs tot tipus de botigues per a les compres bàsiques, com peixateries, carnisseries, pastisseries, supermercats, fleques, farmàcies, estanc … i altres com floristeries, souvenirs… i també tot tipus de serveis de tipus cultural, oci i esport (golf, tennis…), així com gastronòmic (bars i restaurants).

A prop de Pals trobes les cales i camins de ronda de Begur, les cales de Palafrugell, i pobles amb encant d’estil medieval com Peratallada, Canapost, Monells, Palau-sator, Cruïlles, i l’espectacular Reserva Marina de les Illes Medes.