Albons, Carrer de l’Oli 22 · VENUDA Carrer de l'Oli, 22

Detalls de la Propietat

Type Status Location Sub Location Price Area (m2)204Bedrooms3Bathrooms4Salons2Vestidor1Cuina-Office1Terrassa1Jardí - PatiSiPorxo2PiscinaNoGaratgeNoAscensorNo

Descripció de la Propietat

· VENUDA ·

Elegant casa en venda a Albons, datada l´any 1800, que ha estat totalment reformada i rehabilitada, i que està situada al carrer de l’Oli 22 d´aquesta petita i meravellosa població del Baix Empordà, Girona.

DISPONIBILITAT IMMEDIATA – PER ENTRAR A VIURE –
Mobles i decoració inclosos al preu de venda (valorats en 38.000 €)

A la seva planta baixa es situa una zona d’estar oberta a un pati, on hi trobes un porxo amb típica volta catalana així com paviment recuperat de totxo manual col·locat en espiga, que dona pas al pati-jardí, amb barbacoa feta a mida, i on destaca una antiga pedra de molí que fa referència al nom del carrer on està ubicada aquesta casa. Es completa la distribució d’aquesta planta baixa amb una habitació tipus suite amb bany incorporat per a convidats.

Per una escala interior oberta, accedeixes a la planta primera, un espai diàfan que inclou una xemeneia, i que conté el saló-menjador-cuina amb una sortida a un porxo amb arcades que aporten personalitat a tota la propietat. La cuina, situada en aquesta mateixa planta, actua com a tancament de les peces de servei, el safareig-rebost i un bany de cortesia.

A la planta superior, una coberta inclinada de bigues de fusta i rajola acull la suite principal -comunicada amb una terrassa orientada a oest, on pots gaudir d´unes magnífiques vistes a l’Empordà-, un vestidor i dos banys independents.

Tota aquesta casa en venda s’ha rehabilitat seguint criteris de sostenibilitat. Les cobertes estan aïllades tèrmicament, les finestres i balconeres son noves amb trencament de pont tèrmic i doble vidre baix emissiu, i l’ il·luminació es de tecnologia LED.

L’habitatge disposa d´un total de 204 m2 construïts, incloent els porxos de planta baixa i planta primera i 25 m2 de pati.

 

Troba aquesta propietat al mapa

Característiques de la Propietat

Antigüedad > 100 años
Bodega
Volta Catalana
Lavadero y despensa
Iluminación LED
Vigas de madera
Barbacoa
Aislamientos térmicos
Paredes de piedra
Chimenea
Cerramientos de madera
Aire Acondicionat
Techos abuhardillados
Calefacción
Arcos restaurados
Decoración personalizada
Iluminación decorativa
Electrodomésticos integrados

Property Video

Contactar amb l'Agent

Agent Comercial
(+34) 934 185 060