Palau-sator, Carrer Mota 1 · VENUDA ·

Detalls de la Propietat

Type Status Location Sub Location Price Area (m2)327Bedrooms4Bathrooms4Salons1Vestidor1Cuina-Office1Terrassa1

Descripció de la Propietat

· VENUDA ·

Casa en venda a Palau-sator (Baix Empordà, Girona) a la plaça de la Mota, al ben mig del nucli antic del poble i davant de la coneguda Torre de les Hores. El seu any de construcció data del 1838. Es troba totalment rehabilitada i equipada. La seva distribució és la següent:

En planta baixa la vivenda disposa de dues entrades, una des de la Plaça de la Mota i l’altre per el carrer del Migdia, entrant directament a una sala amb volta catalana que acull l’escala i l’ascensor que recorre totes les plantes. Aquesta duplicitat d’entrades permet redistribuir la sala oberta a la plaça, si convé, en una habitació doble més. Al fons, una altra sala prevista com habitació de servei, un bany complet, i més al fons, el garatge per a un vehicle, al que s’accedeix també pel carrer Migdia.

A la planta primera un ampli distribuïdor on hi trobes l’ascensor, i que dona pas, per una banda, a dos habitacions dobles amb balcons a la plaça i un bany complet; i per l’altra a la suite principal coberta amb volta catalana original, que compta amb vestidor, zona d’estudi i bany complet.

Pujant per l’escala interior, arribes a la planta segona, la planta de dia, on trobes un espai diàfan amb el menjador, la sala d’estar amb xemeneia, i la cuina-office que s’obre amb uns gran finestrals al pati-terrassa amb menjador d’estiu i barbacoa. Completa el programa d’aquesta planta, un bany de cortesia situat al costat de l’ascensor.

En un cantó de l’acollidora sala d’estar, on destaquen els magnífics sostres de bigues de fusta i rajola i unes finestres amb arc de mig punt, trobes una escala de cargol que et condueix a l’altell, obert a la sala, i que per les seves vistes i lluminositat és ideal per albergar-hi un estudi.

Tot l’habitatge està projectat seguint diversos criteris de sostenibilitat: cobertes i els terres aïllats tèrmicament, finestres i balconeres noves amb trencament de pont tèrmic i doble vidre baix emissiu, instal·lació de plaques solars per a la contribució d’aigua calenta, així com il·luminació de tecnologia Led.

Aquesta casa en venda, disposa d’un total de 327 m2 construïts i a més a més un pati-terrassa de 25 m2.

TOUR VIRTUAL

Troba aquesta propietat al mapa

Característiques de la Propietat

Antigüedad > 100 años
Bodega
Volta Catalana
Lavadero y despensa
Iluminación LED
Vigas de madera
Barbacoa
Aislamientos térmicos
Paredes de piedra
Chimenea
Cerramientos de madera
Aire Acondicionat
Techos abuhardillados
Calefacción
Arcos restaurados
Decoración personalizada
Iluminación decorativa
Electrodomésticos integrados

Contactar amb l'Agent

Agent Comercial
(+34) 934 185 060