Construcción casas en el Empordà, Cases Singulars del EmpordàConstrucción casas en el Empordà, Cases Singulars del Empordà

Cases unifamiliars, amb jardí i piscina individual


Al centre urbà del poble de Pals – al Carrer Avi Rajoler amb el Carrer Samària – amb tots els serveis a l’abast – comercials, d’oci, restauració, salut i esport – Cases Singulars de l’Empordà duu a terme la promoció d’ 11 cases unifamiliars, amb jardí i piscina individual.

Sigueu un dels 11 privilegiats de Pals.

A només 10 minuts de la platja, amb cotxe, i en un entorn natural privilegiat, oferim habitatges unifamiliars, de Planta Baixa i planta primera:

 • entre 136 i 199 m² construïts 
 • entre 40 i 160 m² de jardí privat
 • de 3 a 6 habitacions
 • 3 o 4 banys
 • amb parking o aparcament exterior

Preus des de 650.000 €
Entrega de claus ESTIU 2024

La-Bovila-Pals-foto-01

Oferim diferents tipologies perquè la teva llar sigui ideal per a tu i la teva família, còmode i confortable, una distribució òptima i intel·ligent de l’espai, una gestió excel·lent de la llum natural i un curat projecte d’il·luminació led.

El projecte arquitectònic, així com el d’interiorisme, és de l’estudi Glòria Duran · Pol Rigau Arquitectura i Interiorisme amb què Cases Singulars de l’Empordà treballem des de fa més de 10 anys, fent innombrables rehabilitacions de cases de poble i masies a l’Empordà.


Casa mostra


Visiti casa de mostra
Visiti casa de mostra

Video casa mostra
Estat actual de l'obra - Febrer 2024Situat al cor de l’Empordà –a la comarca del Baix Empordà – i format per 3 nuclis (Pals, Masos de Pals i Platja de Pals), el municipi de Pals ofereix una gran varietat d’opcions per gaudir amb la família durant tot l’any .

Pals és, sens dubte, un dels pobles més apreciats de la comarca, per la bellesa del seu paisatge i la riquesa del seu llegat històric i patrimonial, tot plegat a un pas de les millors platges de la Costa Brava i els camps més atractius de golf i ports esportius.


No dubti en contactar-nos per rebre més informació


  El teu nom (necessari)

  El teu e-mail (necessari)

  El teu missatge


  Vídeo presentació
  La-Bovila-Pals-foto-casas