Rehabilitació i Interiorisme

interiorismo-cases-singulars-emporda

Ets propietari d’una casa antiga a l’Empordà? T’agradaria rehabilitarla, reformarla i incorporar un interiorisme actual i contemporani, que seguís les mateixes pautes i estil que el de les cases que tenim actualment en venda? No t’atreveixes a abordar un projecte d’aquestes característiques pel teu compte, i t’agradaria que t’ ajudéssim a fer-ho?

Tens una casa a l’Empordà d’un estil arquitectònic similar al de les nostres, i vols donar-li un toc actual -una nova vida- a l’interior? T’agrada el tipus de mobiliari i materials de primeríssima qualitat que incorporem a les cases que venem, com recuperem i millorem les seves característiques úniques, com distribuïm els espais integrant interiors amb exteriors, i com utilitzem la llum per decorar i aportar confort a cada espai?

La nostra experiència ens diu que quan encares un projecte de rehabilitació, reforma i interiorisme de cases antigues de l’Empordà, per poder oferir un pressupost tancat, és important conèixer molt bé les característiques tan peculiars d’aquest tipus de construccions. Conèixer-les, a més de garantir un bon resultat que aporta valor a cada intervenció, ens evita sorpreses desagradables -com poden ser desviaments econòmics de pressupost- que a ningú ens agrada trobar.

Per això, posem a la teva disposició els serveis de Rehabilitació i Interiorisme, als quals podràs accedir contactant amb nosaltres.