Cerca Cases i Terrenys

busqueda-de-casas-en-venta-emporda-cases-singulars

T’has donat ja una volta per aquesta pàgina web? Has vist l’estil de les cases singulars en venda al Baix Empordà de les que disposem en l’actualitat? Cap d’elles t’ encaixa al 100% pels motius que siguin, i el que t’agradaria és que busquéssim una per a tu, seguint les directrius que ens marquis referents a mida, usos, preu i ubicació?

Vols que un cop comprada la rehabilitem i reformem exterior i interiorment, seguint les mateixes pautes i estil tan particular que seguim amb les nostres?

A l’Empordà hi ha un tipus de construcció molt concreta – la que a nosaltres ens agrada, coneixem i busquem -, amb característiques singulars que les fan especials i diferents a totes les altres. El que passa, és que actualment no és tan senzill trobar-les, comprar-les i posteriorment rehabilitar i reformar-les tal com nosaltres fem.

La nostra dilatada experiència de diversos anys dedicats a la recerca de cases antigues en desús, i de terrenys a l’Empordà on poder construir-les, ens permet oferir-te un servei de recerca personalitzada.

Què podem trobar? Terrenys o cases antigues dins de pobles amb encant del Baix o Alta Empordà -o pròximes a aquests-, amb característiques similars a les que tenim en venda, que puguin ser rehabilitades com nosaltres sabem fer, i de les que puguem aprofitar i millorar les característiques autòctones que tenen aquest tipus de construccions amb més de 100 anys d’antiguitat.

Així que si aquest és el teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres a través del menú superior contacte, perquè ens vegem, ens puguis explicar el que vols, i et expliquem com treballem.

Si ja tens un terreny a l’Empordà i el que t’agradaria és que t’ construíssim una casa a partir dels criteris que seguim en les nostres, també podrem ajudar-te. Pots veure-ho en l’apartat superior obra nova.