Saus, Carrer de Les Eres · Casa 4 Calle de Les Eres

Detall de la Propietat

Tipus Condició Ubicació Preu 515.000 € Superficie 146 m2 Dormitoris 3 Banys 2 Salones 1 Cocina - Office 1 Jardín - Patio 602 Piscina Privada Garaje 2 places

Descripció de la Propietat

Nova urbanització al poble de Saus.

Casa de nova construcció, de 146,50 m2 construïts en parcel·la de 803,46 m2, amb jardí, piscina, i tots els serveis a mà: carnisseria, fruiteria, fleca, comestibles, perruqueria, taller mecànic etc.

L’inici de la construcció es preveu en breu.

Immillorable situació per a l’accés per carretera.

Saus és un municipi situat a la comarca de l’Alt Empordà, pràcticament en la línia divisòria amb les comarques veïnes del Baix Empordà i el Gironès. El poble de Saus ha donat nom al municipi Empordanés que inclou també les poblacions de Camallera i Llampaies.

La carretera de l’Escala a Orriols (on enllaça amb la N-II cap a França travessa el terme prop dels tres pobles que l’integren. Aquesta via ha estat eixamplada i renovada i s’ha convertit en l’accés principal, des de Barcelona i la frontera, al litoral de l’ Escala, Empúries i Sant Pere Pescador.

Per la seva proximitat a una zona tan turística com la Costa Brava, Saus també rep la visita de nombrosos visitants que descobreixen en el seu entorn paisatgístic i natural, l’autenticitat d’un petit poble del Empordá, ideal per a realitzar tot tipus d’activitats a l’aire lliure.

 

Troba aquesta propietat al mapa

Característiques de la Propietat

Lavadero y despensa
Iluminación LED
Aire acondicionado
Calefacción

Troba aquesta Propietat al Mapa

Contacta amb l'Agent

 (+34) 934 185 060
 contacta@casessingulars.cat