Pals, Carrer Tras Samària 14 · VENUDA ·

Detall de la Propietat

Condició Preu A Consultar Superficie 206 m2 Dormitoris 3 Banys 3

Descripció de la Propietat

· VENUDA ·

Casa en venda al poble històric de Pals, que data de l’any 1900 i està situada al carrer Tras Samària número 14. Aquesta casa, en l’actualitat en fase de rehabilitació i reforma, ofereix la següent distribució:

Des del Carrer Tras Samària accedeixes a la planta baixa de l’ habitatge. Trobes una sala que fa alhora d’entrada i de distribuïdor, i que per una banda dona pas a dues habitacions dobles amb vestidor i un bany complet compartit; i per l’altra a una gran sala diàfana des d’on accedeixes interiorment al garatge, amb entrada rodada des del carrer Tras Samària.

Per l’escala interior accedeixes a la planta primera, on trobes una sala oberta amb la cuina-menjador junt amb una sala d’estar amb xemeneia i accés a la terrassa. Destaquen els sostres de bigues de fusta i rajola, la paret de pedra i el càlid paviment de fusta.

La sala d’estar d´aquesta casa en venda, molt lluminosa, s’obre a la terrassa mitjançant grans vidrieres. Donant continuïtat als espais, el paviment de fusta d’ ipe. La terrassa també té unes singulars bigues de fusta que donen ombra, i una piscina amb molt d’encant, doncs des de la façana principal, a través d’una de les seves finestres, es pot veure l’aigua del seu interior. Completa aquesta planta el dormitori principal tipus suite, amb bany complet, vestidor i accés directe a la terrassa.

Tot aquest habitatge està projectat seguint criteris de sostenibilitat: cobertes i els terres aïllats tèrmicament, finestres i balconeres noves amb trencament de pont tèrmic i doble vidre baix emissiu, una instal·lació de plaques solars per a la contribució d’aigua calenta, i finalment il·luminació de tecnologia Led.

Disposa d’un innovador sistema domòtic ABB – Niessen amb el qual controlar les llums, climatització , porta de garatge etc des d’un terminal mòbil , com pot ser una tablet, telèfon o ordinador .

La casa disposa d’un total de 206 m2, i 20 m2 de terrassa.

Característiques de la Propietat

Antiguitat > 100 anys
Bodega
Volta Catalana
Lavadero y despensa
Iluminación LED
Vigas de madera
Barbacoa
Aislamientos térmicos
Paredes de piedra
Chimenea
Cerramientos de madera
Aire acondicionado
Techos abuhardillados
Calefacción
Arcos restaurados
Decoración personalizada
Iluminación decorativa
Electrodomésticos integrados

Troba aquesta Propietat al Mapa