Saus, Carrer de Les Eres · Casa 9 C. de Les Eres

Detall de la Propietat

Tipus Condició Ubicació Preu 775.000 € Superficie 196 m2 Dormitoris 3 Banys 2 Salones 1 Vestidor 1 Cocina - Office 1 Jardín - Patio 804 Porche Si Piscina Si Garaje 2 places

Descripció de la Propietat

Nova urbanització al poble de Saus.

Casa de nova construcció,  parcel·la de 1.001 m2, amb jardí, piscina, i tots els serveis a mà: carnisseria, fruiteria, fleca, comestibles, perruqueria, taller mecànic etc.

En construcció. Finalització de l’ obra prevista: a la fi de 2020.

Situació immillorable per a l’accés per carretera.

Saus és un municipi situat a la comarca de l’Alt Empordà, pràcticament a la línia divisòria amb les comarques veïnes del Baix Empordà i el Gironès.

El poble de Saus ha donat nom al municipi empordanès que inclou també les poblacions de Camallera i Llampaies.

La carretera de l’Escala a Orriols (on enllaça amb la N-II cap a França travessa el terme prop dels tres pobles que l’integren. Aquesta via ha estat eixamplada i renovada i s’ha convertit en l’accés principal, des de Barcelona i la frontera, a l’litoral de l’Escala, Empúries i Sant Pere Pescador.

Per la seva proximitat a una zona tan turística com la Costa Brava, Saus també rep la visita de nombrosos visitants que descobreixen en el seu entorn paisatgístic i natural l’autenticitat d’un petit poble de l’Empordà ideal per realitzar tot tipus d’activitats a l’aire lliure.

 

Troba aquesta propietat al mapa

Característiques de la Propietat

Iluminación LED
Barbacoa
Aire acondicionado
Calefacción
Iluminación decorativa

Troba aquesta Propietat al Mapa